Sovellus julkaistaan kesällä 2023. Liittymällä postituslistallemme kuulet julkaisusta ensimmäisten joukossa.

Koirasi tiedot yhdessä paikassa

Koiran kasvattamiseen liittyy valtavasti yksityiskohtaista tietoa koirien terveydestä ja hyvinvoinnista. Vastuullinen kasvattaja huolehtii tästä tietomäärästä huolellisesti – jopa niin tarkasti, että tieto on usein käden ulottumattomissa juuri silloin kun sitä tarvitsisi. 

Kasvattajien tunnistamaan haasteeseen on kotimainen, luotettava ratkaisu. Breedo on sovellus, jolla kasvatukseen liittyvä tieto tuodaan yhteen paikkaan. Sovelluksen avulla kasvattajan arki helpottuu ja tarvittavat tiedot ovat aina näppärästi saatavilla – olitpa sitten pentuaitauksessa, treenikentällä tai vaikkapa matkalla eläinlääkäriin!

Kotimainen sovellus

Breedo on suomalaisesta, laadukkaasta koirankasvatustyöstä inspiroitunut sovellus (Android/iOS), joka selkeyttää tiedonhallintaa ja helpottaa kasvattajien ja koiranomistajien arkea. Breedon taustalla ja mukana kehitystyössä ovat vastuulliset, kotimaiset koirankasvattajat.

Haluamme osallistaa sovelluksen kehitystyöhön kaikki koiraystävät ja koko koirayhteisön. Avullanne kehitämme Breedosta sovelluksen, jollaisen kaikki koiria rakastavat tarvitsevat. Tulethan mukaan!

Breedo. Vastuullinen kasvattaja – hyvinvoiva koira.