Ominaisuudet

Valitse sinulle sopivin tapa käyttää Breedo®-sovellusta.

Breedo®:n eri sovellusversiot on suunniteltu niin kasvattajille, koiranomistajille, oman pennun hankintaa suunnitteleville kuin koiramaailmasta kiinnostuneillekin.

Voit käyttää Breedo®:n rajattuja ominaisuuksia maksutta rekisteröitymällä ilmaiseksi. Tätä laajemmat ominaisuudet saat käyttöösi ostamalla tarpeitasi vastaavan lisenssin.Täältä löydät lisätietoa käyttäjäryhmäkohtaisista ominaisuuksista. Keskinäisen vertailun Breedon eri versioiden toiminnallisuuksista löydät tutustumalla tarkemmin hinnoitteluumme.

Kasvattajalle

Vastuullisen kasvattajan kasvattajalisenssillä saat käyttöösi sovelluksen kaikki ominaisuudet rajoituksetta.

Koiran­omistajalle

Koiranomistajille ja aktiivisille harrastajille suunnatulla omistajalisenssillä koirasi kehityksen seuraaminen on helppoa ja vaivatonta.

Pennun hankintaa suunnittelevalle

Välitämme tietoa vastuullisesta ja laadukkaasta koirankasvatuksesta sekä tutustutamme vastuuntuntoisiin kasvattajiin.

Koirasi tiedot yhdessä paikassa

Koiran kasvattamiseen liittyy valtavasti yksityiskohtaista tietoa koirien terveydestä ja hyvinvoinnista. Vastuullinen kasvattaja huolehtii tästä tietomäärästä huolellisesti – jopa niin tarkasti, että tieto on usein käden ulottumattomissa juuri silloin kun sitä tarvitsisi.

Kasvattajien tunnistamaan haasteeseen on kotimainen, luotettava ratkaisu. Breedo® on sovellus, jolla kasvatukseen liittyvä tieto tuodaan yhteen paikkaan. Sovelluksen avulla kasvattajan arki helpottuu ja tarvittavat tiedot ovat aina näppärästi saatavilla – olitpa sitten pentuaitauksessa, treenikentällä tai vaikkapa matkalla eläinlääkäriin!

Kotimainen sovellus

Breedo® on suomalaisesta, laadukkaasta koirankasvatustyöstä inspiroitunut sovellus (Android/iOS), joka selkeyttää tiedonhallintaa ja helpottaa kasvattajien ja koiranomistajien arkea. Breedo®:n taustalla ja mukana kehitystyössä ovat vastuulliset, kotimaiset koirankasvattajat.

Breedo® on merkki laadusta. Sen keskiössä ovat helppous sekä halu vaikuttaa eläinten hyvinvointiin.