Usein kysytyt kysymykset

Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla ”Breedo” tai klikkaa alla olevista kuvakkeista. Lataa sovellus matkapuhelimeesi.

Parhaiten Breedo toimii mobiilissa. Rajatuin toiminnallisuuksin voit käyttää Breedoa myös nettiselaimella. Breedon webversio helpottaa etenkin kasvatustyötä jo pitkään tehneiden tiedonsiirtoa koneelta sovellukseen. Versioiden käytettävyyttä parannetaan päivitysten yhteydessä.

Voit tehdä muutoksia tilaukseesi websovelluksessa.

Halutessasi laittaa tilauksesi tauolle, säilytämme syöttämiäsi tietoja 24 kuukautta. Tietosi poistuvat tämän jälkeen automaattisesti, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Muistutamme sinua tietojesi poistumisesta sähköpostilla.

Voit päättää tilauksesi websovelluksessa. Huomaathan, että tilauksen päättämisen sijaan voit myös asettaa sen tauolle.

Vastaanotamme mielellämme kehitysideoita käyttäjiltämme. Voit lähettää meille palautetta sovelluksella ja nettisivuiltamme.

Sovellukseen käyttöön liittyvissä ongelmissa voit olla meihin yhteydessä lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia info@breedo.fi

Henkilö- ja koiratietojen yksityisyys ja suojaaminen ovat meille tärkeitä. Olemme huomioineet tietojen käsittelyyn liittyvät riskit ja suojautuneet niitä vastaan. Kaikki tietojärjestelmässämme olevat tiedot on salattu. Noudatamme tiukkaa sisäistä ohjeistusta tietosuojan varmistamiseksi.

Käyttäjä näkee sovellukseen itse syöttämänsä tiedot. Tietyt tiedot, esimerkiksi omalle koiralle tai kennelille personoitavat kortit, on mahdollista asettaa ohjelmistossa julkisiksi. Mikäli käyttäjä asettaa tiedot julkisiksi, ovat ne kaikkien saatavilla. Koiran profiilikuva ja kennelin kuva ovat aina julkisia. Muiden kuvien hakeminen/näkeminen vaatii oikeudet kuviin.

Sovelluksen teknisellä ylläpidolla ja kehityksellä on pääsy dataan, mutta henkilö- ja koiratietoihin kirjaudutaan vain ylläpidon turvaamiseksi. Tallennamme lokitietoja datan parissa työskentelystä.