Usein kysytyt kysymykset

Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla ”Breedo” tai klikkaa alla olevista kuvakkeista. Lataa sovellus matkapuhelimeesi.

Parhaiten Breedo® toimii mobiilissa. Rajatuin toiminnallisuuksin voit käyttää Breedoa myös nettiselaimella. Breedo®:n webversio helpottaa etenkin kasvatustyötä jo pitkään tehneiden tiedonsiirtoa koneelta sovellukseen. Versioiden käytettävyyttä parannetaan päivitysten yhteydessä. Kirjaudu webversioon tästä.

Voit tehdä muutoksia tilaukseesi websovelluksessa.

Halutessasi laittaa tilauksesi tauolle, säilytämme syöttämiäsi tietoja 24 kuukautta. Tietosi poistuvat tämän jälkeen automaattisesti, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Muistutamme sinua tietojesi poistumisesta sähköpostilla.

Voit päättää tilauksesi osoitteessa www.breedoapp.com. Huomaathan, että tilauksen päättämisen sijaan voit myös siirtyä ilmaisversioon, jolloin käytössäsi säilyvät pienet perustoiminnot ilman veloitusta. Jos myöhemmin haluat palata korotetulla lisenssimuodolla käyttämään Breedo®:a, se on täysin mahdollista. Säilytämme kirjaamiasi tietoja 2 vuotta viimeisestä maksusta. Tuona aikana voit siis palata tietojesi ääreen ja jatkaa siitä, mihin jäit.

Kuvakaapauksien ottoa ei ole estetty, joten niitä voit ottaa rajattomasti. Lisäksi esim. muistiot voit kopioida tekstinkäsittelystä tutulla kopiointitoiminnolla.

Tällaista tilannetta ei ole näköpiirissä, mutta jos näin jostain syystä kävisi, sitoudumme säilyttämään tiedot 1 vuoden toiminnan päättymisestä mahdollisten tiedonsiirtojen turvaamiseksi.

Vastaanotamme mielellämme kehitysideoita käyttäjiltämme. Voit lähettää meille palautetta sovelluksella ja nettisivuiltamme.

Sovellukseen käyttöön liittyvissä ongelmissa voit olla meihin yhteydessä lomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia info@breedo.fi

Henkilö- ja koiratietojen yksityisyys ja suojaaminen ovat meille tärkeitä. Olemme huomioineet tietojen käsittelyyn liittyvät riskit ja suojautuneet niitä vastaan. Kaikki tietojärjestelmässämme olevat tiedot on salattu. Noudatamme tiukkaa sisäistä ohjeistusta tietosuojan varmistamiseksi.

Käyttäjä näkee sovellukseen itse syöttämänsä tiedot. Tietyt rajatut tiedot (omalle koiralle tai kennelille personoitavat kortit), on mahdollista asettaa käyttäjän itsensä toimesta julkisiksi. Esikatselutoiminnolla käyttäjä voi tarkistaa julkisessa kortissa näkyvät tiedot ja muokata niitä ennen julkaisua. Julkisen kortin voi milloin tahansa halutessaan muuttaa takaisin yksityiseksi. Julkisiin kortteihin ei milloinkaan tule näkymiin muistioiden, asiakirjojen tai talouden sisällöt, eivätkä synnytyspäiväkirjat ja monet muut täysin yksityiset kirjaukset.

Koiran profiilikuva, pentueen pääkuva ja kennelin kuva ja kuvakooste näkyvät kaikille Breedo®:on kirjautuneille, jos käyttäjä on kyseiset kortit asettanut julkisiksi. Muiden kuvien hakeminen/näkeminen vaatii oikeudet kuviin.

Asiakaspalvelumme näkee pelkästään asiakkaan sähköpostin ja hänen aktivoimansa lisenssimuodon sekä maksutapahtumatiedot. Tästä syystä emme kykene auttamaan esim. salasanan katoamistapauksissa, vaan uusi salasana tulee tilata sovellukseen itseensä rakennetulla toiminnolla. Asiakaspalvelumme ei myöskään pysty kirjautumaan asiakkaan sovellusnäkymään, vaikka hän itse sitä pyytäisi. Jos taas sovelluksesi lisenssin aktivoinnissa tai toiminnassa on jotain haastetta, voimme auttaa ja teemme sen mielellämme.

Ainoastaan Breedo®:a teknisesti ylläpitävät koodarit kirjautuvat dataan, joka on luonnollisesti koodikielimuodossa. Datan parissa työskentelystä tallennetaan lokitiedot.

Tämän viisaan ja tarkkanäköisen kysymyksen kuulemme usein, ja tässä vastaus erityisesti sovellustuottajan näkökulmasta.

Vastuullisuus on arvovalinta, ja kasvatustyön ja koiranomistamisen laatutason määrittelee ja päättää jokainen kasvattaja, omistaja ja pentua etsivä henkilökohtaisesti. Me Breedo®:lla autamme ja kannustamme pitämään eläimistä parasta mahdollista huolta tarjoamalla harrastukseen alustan, joka lisää eläinten hyvinvointia helpottamalla koira-arkea. Näin vastuullisuus koiraharrastuksen sisällä lisääntyy.

Kasvattajille tarjoamme alustan, joka kannustaa seuraamaan kasvatustyötä huolellisesti mm. helpottamalla eläinten hyvinvointiin liittyvien tietojen kirjaamista. Katsomme, että perusarjen seurannan lisäksi myös tiineyksien ja maailmaan saatettavien pentujen huolellinen seuranta lisää eläinyksilöiden hyvinvointia ja koiraharrastuksen yleistä läpinäkyvyyttä.

Koiranomistajille Breedo® tarjoaa omistajalisenssin, jolla koiraharrastuksen seuraaminen on helppoa ja vaivatonta. Sovellusta suunnitellessamme huomioimme myös esim. rescuekoirat, joiden hankkiminen on hyvä ja vastuullinen teko jo itsessään. Rescuekoirien omistajat tapaavat kirjata havaintojaan huolellisesti, ja niinpä perusosioiden lisäksi sovellukseen on sisällytetty useita vapaan tekstin kenttiä sekä muistiot, joiden avulla on helppo määrittää seurattavia asioita.

Pennun hankintaa suunnittelevia Breedo® auttaa kiinnittämällä huomiota kasvattajien vastuullisuuteen ja helpottamalla omien kriteerien mukaisen kasvattajan löytämistä. Toivomme Breedo®:n vaikuttavan positiivisesti myös siihen, että koiraharrastajat ja pentua etsivät alkavat jatkossa edellyttää laajempia tietoja koirien taustoista.

Maksutapahtumasi on todennäköisesti jostain syystä estynyt ja sovelluksesi lisenssi on vaihtunut maksuttomaan versioon, jossa on rajallinen toimintojen määrä. Päivitä maksutietosi ja aktivoi uudelleen sinulla aiemmin käytössä ollut lisenssiversio. Kaikki tietosi näkyvät jälleen ja voit käyttää sovellusta normaalisti. Asiakaspalvelumme osoitteessa info@breedo.fi auttaa mielellään, jos et saa itse haastetta korjatuksi.

Suomi, englanti ja ruotsi, puhelimen käyttökielen mukaan.

Android käyttöjärjestelmä: sovelluksen alaosassa näkyvästä ”Lisää”-toiminnosta aukeavan ”Tilaus”-toiminnon kautta.

iOS käyttöjärjestelmä: kirjautumalla osoitteeseen www.breedoapp.com ja siellä avautuvaan ”Tilaus”-toimintoon siirtymällä.

  • Lataa sovellus puhelimeesi Google Play -kaupasta tai App Storesta.
  • Lisenssin aktivointivaiheessa valitse koodisi oikeuttama lisenssi (Breedo®-koiranomistaja/Breedo®-koirankasvattaja).
  • Kirjoita saamasi koodi sille varattuun kenttään sovelluksesi asennuksen maksutapahtumavaiheessa (Stripe-palvelu). Koodi toimii antaen sille ladatun maksuttoman käyttöajan normaalin, aina vähintään 14 vrk:n maksuttoman tutustumisjakson lisäksi.
  • Vaikka olisit aloittamassa käyttöä maksuttomalla koodilla, pyytää Stripe sinua kirjaamaan maksutietosi. Tämä on samanlainen toiminto kuin kaikissa yleisimmissä sovellus- ja suoratoisto- ymv. palveluissa. Maksutiedot turvaavat palvelun katkeamattoman käytön etujakson päätyttyä.
  • Mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä maksullisena koodiaikasi tai -etusi päätyttyä, saat muutettua lisenssisi helposti Breedo®:n maksuttomaan versioon tilaushallinnassa.
  • Android: sovelluksen näkymä “Tilaus” avaa tilaushallintanäkymäsi, jossa voit muuttaa tilausta lisenssiin “Maksuton”.
  • iOs: kirjaudu hallinnoimaan tilaustasi osoitteeseen www.breedoapp.com
  • Maksuttomalla versiolla käytössäsi jatkuvat sovelluksen rajatut toiminnot (koiran perustiedot, koirakorttien luonti ja katselu, artikkelit)
  • Tilaushallinnassa voit myös muuttaa halutessasi lisenssiä esim. koirankasvattajasta -omistajaan tai päinvastoin.

Kun järjestämme somessa arvontoja viittamme arvontojen sääntöihin, jotka löytyvät tästä linkistä.