Tilaussopimus, Breedo® 

Luotu: 16.6.2023
Viimeisin muutos: 12.4.2023
Tekijä: Iispro Oy
Sisältö: Tämä on Iispro Oy:n tuottama tilaussopimus Breedo®-sovelluksen lisensseistä.

Nämä ehdot koskevat käyttäjiä, jotka tekevät Breedo® kasvattaja- tai omistajalisenssi-tilauksen. 

1. Soveltamisala 

Tämä Breedo®-tilaussopimus (“sopimus”, “ehdot”) koskee Iispro Oy:n tarjoamaa Breedo® kasvattaja- tai omistajalisenssi-tilausta. 

Breedo® kasvattaja- tai omistajalisenssi-tilaus (“Breedo®”, ”Breedo®lisenssi”, “tilaus”, “palvelu”) sisältää Breedo® sovelluksessa vain Breedo® kasvattaja- tai omistajalisenssi-tilaajille kuuluvat sisällöt, palvelut ja toiminnallisuudet. 

Näissä ehdoissa “Sinä” on palvelun käyttäjä. Iispro Oy on näissä ehdoissa “me” tai “Breedo®”. 

Luethan tämän tilaussopimuksen (“sopimus”, “ehdot”) huolellisesti. 

Jotta voit aktivoida Breedo®lisenssi-tilauksen, tulee sinun olla rekisteröitynyt Breedo®:n käyttäjä ja hyväksyä myös “Käyttöehdot”. 

Hyväksyt nämä tilaussopimusta koskevat ehdot käyttämällä Breedo®-palvelua. Mikäli et hyväksy ehtoja kokonaisuudessaan, älä kirjaudu Breedo®:on. 

Breedo®:lla on oikeus muuttaa näitä ehtoja. Olennaisista ehtojen muutoksista tiedotetaan palvelun välityksellä vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen muutoksia. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana. Jatkamalla palvelun käyttöä ehtojen muuttamisen jälkeen sitoudut noudattamaan muutettuja ehtoja. 

2. Tilauksen ehdot 

a) Tilauksen tekeminen 

Breedo®lisenssi-tilauksen voit tehdä Breedo.fi-sivuston kautta.

Tilausta tehdessä valitset tarkemman tilaustyypin, kuten kasvattaja- tai omistajalisenssin ja kuukausi- tai vuositilauksen. Lisensseissä on myös maksuton versio kevennetyillä ominaisuuksilla. Sen käyttö edellyttää kirjautumista ja käyttöehtojen hyväksymistä.

Breedo®lisenssi-tilaus aktivoidaan välittömästi sille käyttäjätilille, jolle olet kirjautuneena. Tilauksen aktivoinnilla tarkoitetaan Breedo®lisenssi-tilauksen yhdistämistä Breedo®:n käyttäjätunnukseen. 

Olet vastuussa omasta Breedo®-käyttäjätunnuksestasi ja ymmärrät, että Breedo®lisenssi-tilauksen hallinnointi onnistuu vain tilaukseen aktivoidulla Breedo®-käyttäjätunnuksella kirjautuneena. 

Sitoudut olemaan esiintymättä muina henkilöinä tai antamatta vääriä tietoja, mukaan lukien olemaan käyttämättä toisen henkilön käyttäjätunnusta, salasanaa tai muita käyttäjätilin tietoja tai toisen henkilön nimeä tai yhdennäköisyyttä taikka antamasta vääriä tietoja. Hyväksyt, että voimme tehdä toimenpiteitä varmistaaksemme antamiesi tietojen paikkansapitävyyden. 

Sitoudut välittömästi ilmoittamaan Breedo®lisenssi-tilauksen luvattomasta pääsystä, käytöstä tai luovuttamisesta. Breedo® ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista, jotka syntyvät tilisi luvattomasta käytöstä. 

b) Tilauksen maksaminen 

Breedo®lisenssi-tilauksissa käytetään maksunvälittäjänä Stripe Payments Europe Ltd. (“Stripe”) yritystä, joka käsittelee maksut ja jonka asettamia ehtoja voidaan soveltaa. Kolmansien osapuolten kautta tehtyihin tilauksiin voidaan myös soveltaa kyseisten kolmansien osapuolten asettamia ehtoja ja maksupalveluja. 

Stripe säilyttää maksutietosi, kuten maksukorttisi numeron ja voimassaoloajan arkistoissaan. Olet vastuussa maksutietojesi pitämisestä ajan tasalla muuttamalla tietoja tarvittaessa. Jos tietosi muuttuvat tai ovat erääntymässä, voimme soveltuvan lain salliessa hankkia tai vastaanottaa maksupalveluntarjoajaltasi päivitetyt maksutiedot, mukaan lukien korttinumerosi, voimassaoloajan ja CVV-koodin tai vastaavan. Tämä mahdollistaa sen, että voimme jatkaa Breedo®lisenssi-palveluun pääsyn tarjoamista sinulle. Valtuutat meidät jatkamaan tilausmaksujen veloittamista kortiltasi käyttämällä päivitettyjä tietoja. 

Jos maksua ei kortin erääntymisen, riittämättömien varojen tai muun syyn takia voida onnistuneesti vahvistaa, voimme keskeyttää tai päättää tilauksen ilmoittamalla tästä sinulle. Hyväksyt myös, että mikäli maksutapasi on Stripen arkistoissa, voimme veloittaa maksun valitsemaltasi maksutavalta, jos päätät aloittaa uudelleen Breedo®lisenssi-tilauksesi. 

Voit tarkistaa Stripen arkistoon tallennetut maksutiedot sekä tehdyt tilaukset kuitteineen ja muut lisätiedot Breedo®lisenssi-tilauksestasi.

c) Tilaus ja automaattinen uusiminen 

Tilauksen tekeminen sisältää ilmoittautumisen valitsemaasi jatkuvaan tai jaksolliseen maksusuunnitelmaan, kuten kuukausi- tai vuositilaukseen. 

Tilauksesi uusitaan automaattisesti ilmoitetun laskutuskauden loputtua, ellei tilausta peruuteta alla annettujen peruutusta koskevien ohjeiden mukaisesti. 

Maksu veloitetaan valitsemaltasi maksutavalta ostovahvistuksen yhteydessä ja jokaisen uuden laskutuskauden alussa, ellei tilausta peruuteta. 

Varaamme oikeuden muuttaa hinnoitteluamme ja ilmoitamme sinulle hintojen muutoksesta kolmekymmentä (30) päivää etukäteen. Jos et halua hyväksyä hinnan muutosta, voit peruuttaa tilauksesi. Jos et peruuta tilaustasi sen jälkeen, kun hintojen muutos on tullut voimaan ja ennen uuden tilauskautesi alkamista, tilauksesi uusitaan uusimisen ajankohtana voimassa olevan hinnan mukaisesti ilman erillisiä toimenpiteitäsi ja valtuutat meidät veloittamaan nämä määrät valitsemallasi maksutavalla. 

Olet vastuussa kaikista kolmannen osapuolen Internet-maksuista ja mahdollisista muista maksuista Breedo®lisenssi-palvelun käyttösi yhteydessä.

d) Ilmaiset kokeilut 

Breedo®lisenssi-tilauksesi voi alkaa ilmaisella kokeilulla. Ilmaisen kokeilun saatavuutta ei taata automaattisesti, vaan erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Ilmaisesta kokeilujaksosta tiedotetaan Breedo.fi-sivustolla. 

Ensimmäinen maksu veloitetaan valitsemaltasi maksutavalta heti ilmaisen kokeilujakson päättymisen jälkeen, ellet peruuta tilausta alla mainittujen peruutusohjeiden mukaisesti. 

Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa ennen ilmaisen kokeilujaksosi päättymistä. Annamme ilmoituksen ilmaisen kokeilujakson ehdoista tilatessasi, mutta et saa erillistä ilmoitusta siitä, että ilmainen kokeilujaksosi on päättymässä tai päättynyt tai siitä, että maksullinen tilauksesi on alkanut. 

e) Peruutus- ja hyvityskäytäntö 

Voit peruuttaa aktivoidun Breedo®lisenssi-tilauksesi milloin tahansa ennen voimassa olevan laskutuskauden tai ilmaisen kokeilujakson päättymistä. Peruutus tulee voimaan laskutuskauden tai ilmaisen kokeilujakson päätyttyä. 

Peruuttaaksesi Breedo®lisenssi-tilauksesi mene Breedo®-sovelluksesta “Lisää” -> Tilaus -> Kirjaudu omilla tunnuksilla -> valitse ilmainen tilaus. Voit peruuttaa maksullisen Breedo®lisenssitilauksesi myös sivustolta Breedo.fi ”Tilaukset” – osiosta. Jos haluat poistaa rekisteröitymisesi palveluun kokonaan, löydät sovelluksesta ja Breedo.fi-sivustolta tietojesi poistamiseen tarkoitetun kaavakkeen.

Peruutus tulee voimaan nykyisen laskutuskauden tai ilmaisen kokeilujaksosi päätyttyä ja pääset yhä käyttämään Breedo®lisenssi-palvelua siihen asti, kun laskutuskausi päättyy. 

Emme hyvitä tai palauta tilausmaksuja osittain käytetyistä laskutuskausista. 

Sinulla on lakisääteinen oikeus peruuttaa Breedo®lisenssi-tilauksesi neljäntoista (14) päivän sisällä siitä, kun olet alun perin tehnyt tilauksen. Voit käyttää peruutusoikeuttasi lähettämällä info@breedo.fi osoitteeseen peruutuspyynnön, joka sisältää tiedon tilauksesi päättämisestä, tilauspäivän, tilaajan nimen sekä tilaajan sähköpostiosoitteen. Pyynnön varmentamiseksi sähköpostiviesti tulee lähettää siitä osoitteesta, jolla tilaus on tehty. Tiedosta kuitenkin, että Breedo®lisenssi-palvelun aktivoituessa hyväksyt digitaalisen sisällön, palveluiden ja toiminnallisuuksien välittömän aktivoitumisen ja mikäli aloitat käyttämään niitä, menetät oikeutesi Breedo®lisenssi-palvelun peruuttamiseen. 

3. Tilauksen sisältö 

a) Lisenssi 

Breedo® myöntää sinulle Breedo®lisenssi-tilaussopimuksen ehtojen mukaisen rajoitetun, henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetun, ei-siirrettävän, ei-luovutettavan, peruutettavissa olevan, ei-yksinomaisen ja ei-alilisensoitavan oikeuden Breedo.fi-verkkosivustolla lisenssitilaajille merkittyihin sisältöihin, palveluihin ja toiminnallisuuksiin, jotka on esitelty osoitteessa https://breedo.fi/hinnoittelu/

Breedo®lisenssi-tilauksen käyttötarkoitus on tarjota koirankasvattajalle ja koiranomistajalle alusta, jolle saa kerättyä keskeisiä tietoja kasvatustyöstään ja koiristaan niin, että ne ovat helposti löydettävissä, kun niitä tarvitaan. Lisäksi Breedo®lisenssin ominaisuuksilla pystyy esittämään oman kennelinsä tai koiransa muille Breedo®-käyttäjille julkiseksi asetetulla kortilla.

Tilauksen sisältö voi vaihdella tekemiesi valintojen perusteella, kuten näyttökielen tai suostumuksiesi tai toisten käyttäjien julkisiksi asettamiensa tietojen perusteella. Breedo® pidättää oikeuden muuttaa Breedo®lisenssien sisältöä. Mikäli Breedo®lisensseihin tehdään ominaisuuksia kaventavia päivityksiä, ilmoitetaan näistä asiakkaille viipymättä sähköpostitse. 

Tilaukseen kuuluu Breedo®lisenssi-palvelun ajankohtaisista asioista tiedottaminen palvelussa ja muita palvelussa ilmoitettuja yhteydenottokanavia pitkin. Tiedotteet voivat sisältää kaupallista sisältöä kuten mainoksia, mainoslinkkejä tai yhteistyösisältöä. Sähköistä suoramarkkinointia lähetetään sinulle vain, mikäli olet antanut vapaaehtoisen suostumuksesi sähköiseen suoramarkkinointiin. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen helposti ja milloin tahansa suoraan palvelussa, sähköpostiviestin linkeillä tai ilmoittamalla sähköpostitse osoitteeseen info@breedo.fi. Tiedotteiden vastaanottaminen muualla kuin palvelun sisällä on vapaaehtoista, ja jokainen viesti sisältää mahdollisuuden perua tiedottaminen. 

b) Rajoitukset 

Hyväksyt, että Breedo®lisenssin ehtojen mukaisesti hyväksyt olemaan: 

  1. kiertämättä tai estämättä sisällön suojausmenetelmiä; 
  2. lähettämättä uudestaan, siirtämättä, jakamatta tai esittämättä Breedolisenssi-sisältöä, joka on saatavilla vain Breedo®lisenssi-tilaajille; 
  3. käyttämättä Breedo®lisenssi-palvelua kaupallisiin tai liiketoimintaan liittyviin tarkoituksiin; 
  4. jakamatta käyttäjätunnuksiasi; tai 
  5. muutoin sallimatta kolmansien osapuolten loukata tai rikkoa yllä mainittuja rajoituksia.

Breedo®:lla on koska tahansa oikeus muuttaa tai poistaa palvelun sisältöä, rakennetta, palveluaikoja tai muita palveluun liittyviä seikkoja ilman erillistä ilmoitusta. Breedo®:lla on myös oikeus pysyvästi tai tilapäisesti sulkea palvelu tai keskeyttää pääsy siihen. 

Ymmärrät ja hyväksyt, että Breedo®lisenssi palvelun kautta saamasi sisältö, palvelu ja toiminnallisuudet ovat vain informaatio- ja viihdetarkoituksiin. Breedo®lisenssi sisältö ei muodosta oikeudellista, taloudellista, ammatillista, lääkinnällistä, eläinlääketieteellistä tai terveydenhoidollista neuvoa tai diagnoosia eikä sitä voida käyttää tällaisiin tarkoituksiin. 

Palvelu tai palvelun tiedotteet voivat sisältää kolmansien osapuolten mainoksia, tai linkkejä kolmansien osapuolten sivuille tai palveluihin. Breedo® ei ole vastuussa tällaisista mainoksista tai kolmansien osapuolten sivuista ja palveluista. 

Palvelun käyttämiseksi tarpeelliset laitteet, ohjelmistot ja tietoliikenneyhteydet (kuten esimerkiksi yhteydet matkaviestintäverkkoon ja Internetiin) eivät kuulu palveluun. 

Breedo® ei vastaa palvelun soveltuvuudesta sinun käyttötarkoituksiisi ja toimittaa palvelun sellaisena kuin se on. Breedo® ei myöskään anna takuuta eikä vastaa siitä, että palvelu olisi käytössä keskeytyksettä tai virheittä. 

4. Tilauksen keskeyttäminen ja päättäminen 

Hyväksyt, että Breedo® voi yksinomaisessa harkintavallassaan ja ilmoittamatta sinulle etukäteen tai olematta sinua kohtaan vastuussa, sovellettavien lakien salliessa rajoittaa, keskeyttää tai irtisanoa pääsysi Breedo®lisenssi -palveluun tai sen osaan ja Breedo®lisenssi-sisältöön, jos: 

  1. Breedo® uskoo, että käytät tai olet käyttänyt Breedo®lisenssi-palvelua tavalla, joka olennaisesti rikkoo Breedo®lisenssi-tilaussopimusta tai soveltuvaa lakia tai säännöksiä tai muulla kuin niiden tarkoitetulla tavalla ja muiden ohjeiden tai niihin soveltuvien vaatimusten vastaisesti; 
  2. lainvalvontaviranomaisten tai muun valtion viranomaisen tekemä pyyntö tai sen noudattaminen edellyttää tätä; 
  3. odottamattomat tekniset ongelmat kohtaavat Breedo®lisenssi-palvelua; tai 
  4. Breedo® kohtuullisesti uskoo, että Breedo®lisenssi käyttäjätunnuksesi -tilauksesi on tehty vilpillisesti, Breedo®lisenssi-tilillesi on päästy vilpillisesti tai käyttäjätiliäsi käytetään petoksen suorittamiseksi tai muihin tarkoituksiin kuin mihin se on tarkoitettu ja siihen liittyvien rajoitusten vastaisesti. 

Breedo®lisenssi-käyttäjätilin ja -tilauksen irtisanomisen yhteydessä, joko Breedo®:n toimesta tai pyynnöstäsi (muulloin kuin tilauksesi peruuttamisen yhteydessä, jolloin tilauksesi jatkuu laskutusjakson loppuun), menetät välittömästi oikeuden päästä käsiksi Breedo®-palveluun. 

Hyväksyt, että sopimuksen päättyessä Breedo®:n oikeudet tuottamaasi aineistoon jäävät voimaan. Breedo®:lla on halutessaan oikeus hävittää kaikki sinua koskevat tiedot sekä tuottamasi ja Breedo®-palveluun toimittamasi aineisto. Breedo®:lla ei ole velvollisuutta toimittaa sinulle kyseistä aineistoa, vaan sinä olet vastuussa oman aineistosi tarpeellisista varmuuskopioista. 

5. Muut ehdot 

Tiedostat, että Iispro Oy on Breedo®lisenssi-palvelun toteuttajana rekisterinpitäjä ja vastuussa henkilötietojesi käsittelystä tämän tilaussopimuksen, “Käyttöehdot”-sopimuksen sekä “Tietosuojaseloste”-liitteen, yleisen tietosuoja-asetuksen ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. 

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia pois lukien sen lainvalintasäännöt. Näillä ehdoilla ei rajata pakottavan lainsäädännön mukaisia kuluttajan oikeuksia. Mikäli näihin ehtoihin liittyviä erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla, voit saattaa asian käsiteltäväksi kuluttajariitalautakuntaan ottamalla yhteyttä kuluttajaneuvontaan (https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/). Jos erimielisyys saatetaan ratkaistavaksi tuomioistuimeen, kanne on nostettava Suomessa sijaitsevassa käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä Sinulla on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka, ellet halua nostaa kannetta käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä on palveluntarjoajan kotipaikka. 

Breedo® ei vastaa viivästyksistä, virheistä tai vahingoista, jotka johtuvat Breedo®:n kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota Breedo®:n ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sitoumushetkellä ja jonka seurauksia Breedo® ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Tällaisia esteitä ovat esimerkiksi luonnonmullistukset, normaalista poikkeavat sääolosuhteet, tulipalot, maanjäristykset, terroristiteot, sähkö- tai linjakatkokset, häiriöt Internet- tai muussa yleisessä verkko- tai tietoliikenteessä, tietoturvahyökkäykset, lakot, työtaistelutoimenpiteet tai viranomaismääräykset. Työtaistelutoimenpide katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi myös silloin, kun Breedo® on itse sen kohteena tai siihen osallisena. Myös alihankkijoita kohdanneet vastaavat ylivoimaiset esteet katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi. 

Breedo® ei ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, välittömistä tai välillisistä tai vahingonkorvausvelvollisuuteen perustuvista vahingoista, jotka johtuvat Breedo®lisenssi -palvelun tai palvelussa olevan aineiston käyttämisestä tai käytön estymisestä tai näistä ehdoista, riippumatta siitä, perustuvatko vahingot sopimukseen, oikeuden loukkaukseen, huolimattomuuteen tai muuhun perusteeseen, vaikka Breedo®:lle olisi etukäteen ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Breedo® ei myöskään ole vastuussa Breedo®lisenssi-palvelun sisältämien tietojen virheistä, puutteista tai viivästymisistä. Breedo® ei ole vastuussa minkään aineistosi poistamisesta, katoamisesta tai muutoksesta eikä tällaisen aineiston varmuuskopioimisesta. Tätä kohtaa sovelletaan siinä laajuudessa kuin sovellettava laki enimmillään sallii. Nämä ehdot eivät rajoita Breedo®:n vastuuta, mikäli vahinko on aiheutettu tahallaan tai törkeästä huolimattomuudesta, aiheutuneesta kuolemasta tai henkilövahingosta, siinä laajuudessa, jossa sovellettava lainsäädäntö estäisi vastuun rajoittamisen, eivätkä muista vastuista, joita sovellettavan lainsäädännön mukaan ei saa rajoittaa tai poissulkea.